Tűzzsonglőr árak 2018

Amennyiben szeretne tisztán látni a tűzzsonglőr show műsorok árainak alakulásában és eloszlásában, nem árt tisztában lenni a magyarországi helyzetet. Az ország kifejezetten erős a tűzzsonglőr műsorok terén. Ezt úgy is kell érteni, hogy Európa szerte kifejezetten igényes műsorokat mutatnak be az itthoni csapatok. Másrészről pedig pont a magas színvonal miatt igény is van a rendezvények során műsoraikra, azaz a csapatok számossága is az ország méretéhez képest meglepően magas. Akkor mégis mi alapján lehet az ár és az érték arányát sejteni? Ebben szeretne ez az írás Önnek segíteni.

Az ára a tűzzsonglőr műsoroknak az alábbi fő tényezőktől függ:

  1. A csapat márkaneve (=show műsor tapasztalata)
  2. A produkcióban résztvevő tűzzsonglőrök száma
  3. Az előadás hossza (percben mérve)
  4. A csapat „hazavárosának” elhelyezkedése

Hestia tűztánc műsorok rendelés
Az 1. pont egyértelmű, hiszen ez határozza meg szinte kivétel nélkül, hogy mennyire is lesz látványos az a megrendelt show műsor. Egy amatőr színtársulat is teljesen máshogy játszik el egy színdarabot, mint a nemzet elismert színészei. Ez pontosan ugyanígy működik a tűzzsonglőr előadásoknál is. A 2. és 3. pont gazdasági okok miatt érthetőek, magyarázatra nem szorulnak. A 4. pont egy igazán érdekes kitétel. Nem is gondolná elsőre a megrendelő, hogy mekkora árkülönbségek vannak országosan a show ipar szereplői között is. Hiszen kicsiny az országunk, hogy származhat ebből árkülönbség? Mégis pont úgy, mint az egyes szakmák területén, vagy a főváros és vidék, esetleg a nyugat és a kelet árkülönbsége szolgáltatások területén. Tehát a felsorolt példák alapján pontosan ugyan olyan különbségek tapasztalhatóak.

Ennek megfelelően nem biztos, hogy Önnek a legnagyobb létszámú tűzzsonglőr show kell rendezvényére, vagy a legközelebbi település csapata lesz a megfelelő választás. Járjon utána alaposabban a csapatoknak, amennyiben ideje engedi!

Tűz Show Facebook oldal

Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések