Legalkalmasabb napszak tűzzsonglőr előadáshoz egy rendezvényen

Elég barbár megoldás lenne rávágni, hogy ha sötét van, akkor bármikor mehet a tűzzsonglőr műsor. Hiszen figyelembe kell venni a rendezvény programját, a közönség energiaszintjének és koncentrációjának végességét, és természetesen a fényviszonyokat is. Egyszerűbb a képet, mint gondolná az ember, csak a legtöbb szervezőnek nincsen még akkora tapasztalata a fényjátékokkal és egyben azok közönségével.

Igazán emlékezetes tud lenni egy ilyen előadás.

Nem lehet kijelenteni egyértelműen, hogy 18:24 a tökéletes tűztánc előadás kezdési időpont, hiszen évszakonként máskor kel a nap, így más időpontban indul meg a sötétedés. Ha még pontosabbak akarunk lenni, akkor inkább hónap szintjén változik a naplemente kezdete. A nyári és a téli naplemente között öt óra különbség is van. Ez hatalmas időszak egy rendezvény programját tekintve. Szerencsére az interneten számtalan ingyenes honlap létezik, mely helység és dátum tekintetében percre pontosan megmondja nekünk, mikor tűnik el a horizonton a nap.

Így, hogy már ismert a rendezvény napjának sötétedési időpontja, könnyen elhelyezhetjük az alábbiak szerint, megrendelt tűzzsonglőr előadásunkat. A naplemente folyamata általában 20 perc alatt végbe megy. Egy pedig egy átlagos tűzzsonglőr műsor időhossza. Szerencsénkre a profi tűzzsonglőrök pont úgy teszik össze show műsoraikat, hogy egyre nagyobb lángú tűzzsonglőr eszközöket használnak a műsor előre haladtával. Tehát ahogy halad előre a tűzzsonglőr műsor, úgy csökken a nap fényének ereje is. Tehát fordítottan arányosan helyeződik át a fény a napról a tűzzsonglőr műsor centrumába. Ez egy olyan természeti adottsággal való játék, melyet kevés előadás fajta tud kihasználni, ezért egyedi és lélegzet elállító páros.

Hestia tűztánc műsorok rendelés

Mindemellett a közöség majd felét a családosok, a gyerekek szokták adni, így az este legkorábbi időpontjánál még ők is jelen tudnak lenni a rendezvényen, megtekinteni a tűzzsonglőr műsort.

Összefoglalva a dolgot, ha figyelembe vesszük, hogy az átlagos közönség az éjszaka közeledtével fárad, és nem szeretne fáradtan ülve vagy állva, perceken keresztül maga elé tekinteni 23 vagy 1 órakor. Illetve ha hozzá számoljuk a naplemente fényjátékát is a tűzzsonglőr show műsorhoz, megvan a tökéletes időpont a műsor rendezvény programban való elhelyezéséhez.

Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések