Így lehet kiszúrni a nem profi tűzzsonglőröket

A speciálisabb pirotechnikai eszközök magával ragadó látványát gyakran komoly előkészületek előzik meg. Íme egy műhelyvideó egy tűzfelirat teszteléséről és rendezvényen való működéséről. Ahogy bármely más szolgáltatásnál vagy terméknél, úgy a tűzijátékoknál is vannak olyan kisebb-nagyobb jelek, amikre érdemes figyelnünk a megrendelés előtt. Íme néhány fontosabb ezek közül.

Egy színvonalas tűzzsonglőr műsorra sokáig emlékszünk.

Nemcsak egy külföldi utazás szervezésénél, azon belül a repülőjegy megvásárlásánál kell nagyon körültekintőnek lennie az embernek, ha nem szeretne csalódni a kiválasztott cégnél. Egy tűzzsonglőr produkció vagy egy tűzijáték megrendelése esetében is fontos, hogy figyeljünk a minőség árulkodó jeleire. Ugyanis, ha szeretnénk, hogy a rendezvényünk maradandó élményt nyújtson a résztvevőknek, akkor érdemes résen lennünk, és egy profi kivitelezőt választanunk.

Hestia tűztánc műsorok rendelés

Honnan ismerhetünk fel egy profi pirotechnikával foglalkozó céget? A válasz nem egyszerű, hiszen nagyon gyakran az a kép, amit egy vállalkozás magáról lefest, más, mint a valóság. Ám mégis van egy-két dolog, amire mindenképp figyelhetünk, hogy elkerüljük a nem megfelelő minőségű szolgáltatásokat és szolgáltatókat. Gyanakvásra adhat okot, ha a tűzijátékkal foglalkozó cég:

  • Nem figyel a koreográfiára
  • Nem ad számlát
  • Nincs megfelelő tűzzsonglőr felszerelése (ez a darabszámból is könnyen kiderül)
  • Nincsenek vagy nem valósak a referenciái, annak száma igen alacsony
  • (Nagyon) Olcsón dolgozik

Mindezek mellett természetesen még számos apró jelzés (honlap igényessége, videók minősége) árulkodhat, de az itt felsoroltak azok, amiket semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagynunk. Vagyis mielőtt kiválasztanánk, hogy kitől tűzijátékot, vegyük számításba ezeket a tényezőket is.

Tűz Show Facebook oldal
Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések