Tűzzsonglőr árak és minőség

Ha bármilyen terméket vagy szolgáltatást rendelünk, vásárolunk, akkor általában előkerül az ár és a minőség szempontja. Nincs ez másképp a tűzzsonglőr produkciók megrendelésénél sem. Ezzel kapcsolatban következik néhány gondolat.

Egy kis ismertető a megrendeléshez.

Banális dolognak tűnhet, de az ár és a minőség kapcsolata gyakorta okoz fejtörést a megrendelőknek, legyen szó ételrendelésről, ruhavásárlásról vagy éppen tűzzsonglőr szolgáltatásokról. A tapasztalat azt mutatja, hogy mi, magyarok hajlamosabbak vagyunk az ár alapján dönteni, és kevésbé figyelünk a legfontosabbra: az ár és érték arányára. Pedig egy szolgáltatás – különösen, ha ez egy tűzzel foglalkozó, veszélyes és látványos szolgáltatás – esetében rendkívül fontos.

Hestia tűztánc show műsor rendelés

Nyilvánvaló, hogy egy tűzzsonglőr produkció nem hasonlítható össze egy ruhavásárlással vagy egy bútorrendeléssel. Az utóbbiaknál egyazon vagy legalábbis nagyon hasonló termékekről beszélhetünk, míg az előbbinél, a tüzes műsoroknál igen széles minőségi skálán mozgó szolgáltatásról. Így az árak összevetése nem biztos, hogy túlságosan célravezető. Az alacsonyabb ár nagy valószínűséggel minőségbeli hiányosságokra, tapasztalatlan csapatra utal. Ám ez csak a kisebbik baj. A fő problémát az ilyen hiányok és rutintalansággal járó veszélyek jelentik. Egy ilyen szakmában a személyi és az anyagi károk egyáltalán nem ritkák, ám elkerülhetőek, ha jól választunk.

Amit egy olcsóbb csapattal megspórolunk, azt az esetleges – anyagi vagy személyi – károk keletkezésével többszörösen elveszíthetjük. Arról nem is beszélve, hogy az alacsonyabb színvonal miatt a közönség nem fogja élvezni a produkciót, ami könnyen az egész rendezvényre rányomhatja a bélyegét. Mindebből következik, hogy érdemes rászánni azt a némi pluszköltséget, mintsem spórolási kísérletünk eredményeképp hetekig fogni a fejünket rossz döntésünk miatt.

Tűz Show Facebook oldal
Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések