A helyszín és a nézők tűzzsonglőr műsor közben

A tűztánc egy rendkívül látványos szolgáltatás, amit a megrendelő a közönség szórakoztatására szán. Éppen ezért nem mindegy, hogy mit veszünk figyelembe a helyszín kiválasztásánál, illetve egyáltalán az, hogy mennyire profi csapattól kérjük az előadást. Néhány gyakorlatiasabb tanácsot, észrevételt ismertetünk a témában.

Ünnep és show.

Ahogy az már a minőség és biztonság jegyeinél is említésre került, a helyszín megválasztása rendkívül fontos. Nem mindegy, hogy beltéri vagy kültéri a rendezvény, ahogy az sem, hogy milyenek a terület adottságai, milyen lehetőségeket és veszélyeket hordoz magában a rendezvény színtere. De nem csupán biztonsági okai vannak a az előzetes, körültekintő helyszíni szemlének. A nézők biztonsága mellett nagyon lényeges, hogy az érdeklődők mindegyike jó rálátással rendelkezzen a műsorszámra. Fontos, hogy ne csak az első sorokban tartozkodók élvezzék és láthassák a produkciót, hanem a hátrébb lévők is.

Hestia tűztánc műsorok rendelés

Sajnos nagyon gyakran nem megoldható a közönség hátrább lévő tagjai magasabban helyezkedjenek el, az pedig még kevésbé, hogy a tűzzsonglőrök valamilyen emelvényen, színpadon adhassák elő műsorukat. Ennek egyik oka a tűzbiztonság, a másik egész egyszerűen az, hogy a tűzzsonglőröknek is sokkal nagyobb feszültséget jelent a színpadi előadás. Ebből kifolyólag a fellépésre általában a színpad előtt, mellett vagy egy szabad füves talajon kerül sor. Mint például itt:

Hogy jobban ráláthasson az egész közönség, ne csak az első sorban állók, ajánlott hagyni – a zsonglőröknek szánt területen kívül – egy 2-5 méter szélességű sávot. Ezáltal nagyobb rálátása lesz a hátsóbb soroknak is a műsorra, mivel nem közvetlen az elöl álló emberek előtt zajlanak az események, hanem jóval messzebb, így jobb lesz a látószög. Vagyis nemcsak a korán érkező, elöl álló nézők kiváltsága lesz a látvány élvezése, hanem mindenkié.

http://hestiafire.hu/musorok/
Tűz Show Facebook oldal
Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések