Illem azaz profi viselkedés a tűzzsonglőr műsorok körül – Rendezői oldal

A rendezvények szervetőinek millió- és egy dolga van, ami a rendezvény részleteinek tökéletestéséhez tartozik. Mindemellett minden éppen érkező, kezdés előtt álló és végzett fellépővel is tartania kell a kapcsolatot. Nem éppen életük legpihentetőbb napjai közé tartoznak az ilyen rendezvények dátumai. Mindezek mellett érthető, hogy nehézkes a kommunikáció egy-egy csoporttal, személlyel. Mégis szükséges megtenni pár alapvető kommunikációs mozdulatot, mellyel könnyebbé lehet tenni a társas találkozást.

A tűzzsonglőrök előadóművészek.

Hestia tűztánc műsorok rendelés
  • Az első személyes találkozó alkalmával érdemes újból bemutatkozni teljes névvel és pozícióval, esetleg feladatkörrel.
  • Érdemes bemutatni a munkájukhoz elengedhetetlen kollégákat az érkező fellépőknek. A kapcsoalattartó személy ilyen módon magának spórolhat meg időt, hiszen nem kell minden  (technikai jellegű) kérdés esetén közvetítőt játszania.
  • Mint „vendéglátó”, nyugodtan fel lehet ajánlani egy kávét, üdítőt vagy vizet az érkezőknek. Természetesen erre a felajánlásra lehet előzetesen is készülni, hogy a kínált lista elemei elérhetőek is legyenek igény esetén.
  • Biztostani kell a zavartalan felkészülést a fellépők számára, hiszen egyátjáróként használt folyosón mint öltöző megalázó pillanatokat okozhat, éppen úgy, mint egy építési terület átadása a technikai felszerelések előkésztéséhez.

Tovább is lehetne folytatni a listát, de a legfontosabb, hétköznapi szituációktól eltérő helyzetek a fentebb olvasottak. Amennyiben ezekre figyelemmel van a rendezvény szervezője, fellépői is szívesebben látogatják rendezvényeit, és bármennyire is legyenek profik, beavatott szemek észre tudják venni, hogy mennyire szívesen vannak az adott helyszínen.

Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések