5 pontban a tűzzsonglőr előadás előnyei

Ritkán hallani arról, hogy összegzik a rendezvény szervezőinek szemszögéből, hogy mit is ad számukra egy tűzzsonglőr show. Nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, mi mindenre lehet használni a tűz show ilyen látvánnyal rendelkező szereplőit.

1.    Egyszerre látvány és zene egy tűztánc előadás

A legtöbb esetben a tűzzsonglőrök alap szolgáltatásai is koreografált, zenés előadásként rendelhetőek meg. Ez ugyebár az előadás és a zenei aláfestés kettősét jelenti. Így hát egy teljes szolgáltatás paletta tárulkozik ki elénk. Tehát nem csak látnivaló, hanem hallanivaló is egy-egy tűztánc előadás. Nem lehetne egyik nélkül a másikat tűzzsonglőr show műsornak nevezni tehát.

2.    Messziről is látható egy tűzzsonglőr produkció

Sok előadásnak az a hátránya, hogy sajnos csak közelről, esetleg középtávról láthatóak jól. Minél kifinomultabb egy előadás, annál közelebbről látszanak a résztelek, az apró mozdulatok közötti különbségek.

Cégek szívesen örvendeztetik meg dolgozóikat.

A tűzzsonglőr műsorok esetében viszont az erős fénnyel (tehát a tűzzel) való játék oly távolságból is látható nagy tömeg vagy hosszan elnyúló terület esetén, amiből egy színpadi előadás, tánccsoport már nem igazán kivehető.

Hestia tűztánc műsorok rendelés

3.    Látványelem, azaz díszletként is üzemet a tűz show

A „nagyobb cégek” rendezvény szervezői már évtizedek óta alkalmazzák azt a frappáns ötletet, hogy a tűztáncosokat díszletként, díszítő elemként használják a rendezvényeik egyes területén, sarkainál, bejáratnál stb. Egy mozgó díszlet, főleg tűzzel, rendezvényhez igazított öltözékkel és színvilággal olyan kuriózum kiegészítő tud lenni egy-egy eseményen, mely nem csak csodaszámra megy a közönségben. A mobiltelefonok elég hamar előkerülnek, és híre emgy a közösségi médiában a rendezvény szervezőinek sikere.

4.    Kulturális program, hiszen a tűztánc neve is mutatja, miről van itt szó

Valóban látvány show műsor a tűztánc előadás, ahogy a legtöbben gondolunk rá. Mégis a tánc maga a művészet része, tehát minden tűzzonglőr produkció egyben tűzszínházi táncos előadás is, melyet végig néznek olyanok is, akik kerülik egyéb esetben a színházba lépést is. Míg furcsa is, hogy a művészetnek nem a veleje, hanem a helyszíne határozza meg azt egyesek számára.

5.    Korosztályfüggetlen a tűzzsonglőr előadás

Egy színházi darabot inkább a komolyabb generációk tekintenek meg szívesen, míg a varázslatos előadásokat a gyermekek ámulva figyelik. Viszont a tűztánc egy olyan előadás, melyben minden korosztály megtalálja a számára érdekes látnivalót. A minél nagyobb lánggal égő eszközök a gyermekek izgalmát fokozza, miközben az előadás koreográfiája és komplexitása a felnőttek gondolati világával kooperál.

Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések