A tűzzsonglőr műsorok felkészülési ideje

A legtöbb tűztáncos csoport azért egy séma szerint készül fel a műsor szolgáltatásra, tehát lehet egy hozzávetőleges irányt mondani arra vonatkozóan, hogy mennyi időre van szükségük a műsorhoz való előkészületre. Ez az idő a műsor diszletének és a ruházatnak függvényében 60-90 perc lehet. Igy tehát a tűzzsonglőröket megrendelőnek is számolnia kell ezzel az idővel, amikor is rendelkezésre kell állniuk az esetleges kérdésekre, kérésekre. Illetve megfelelő helyszint kell biztostani az előadó művészek számára a beöltözéshez és felkészüléshez.

Hestia tűztánc műsorok rendelés

Természetesen ott van a másik odlalról is a profizmus jelzőértéke, hogy minél kevesebb időt rabol el a helyszni kapcsoalttartótól a fellépő gárda. Minél kevesebb a kérdés helysznen és a legfontosabb ügyeket a tűzzsonglőr szolgáltatást megelőző hetekben vagy hónapokban már előzetesen leegyeztették, annál jobban látszik egy csapat tapasztalata, precizitása és talpraesettsége.

Az egyik legfontosabb „szereplő”.

Egyszerűen összesthető tehát, hogy a felkészülési idő műsor komplexitásától függő, viszont az, hogy mennyi terhet ró a csapat ezen idő alatt a megrendelőjére, az már a profizmus körének fontos kérdése. A felkészültség nem más, mint az időben elkeztedd tervezés rövidtett elnevezése.

Más számára is biztosan hasznos lehet ez a cikk:

Legutóbbi bejegyzések